test-2.png

Smart bruk av sosiale medier

Vi utarbeider en god sosiale medier-strategi for din bedrift. Ut ifra dine mål og dine kunder, finner vi hvilke sosiale medier som er verdt å bruke tid på. Og, ikke minst, på hvilken måte. Etter en kort samtale og workshop, gjennomfører vi en analyse som etterfølges av en konkret plan for publisering i sosiale medier.

Annonsering til riktig målgruppe

Vi er eksperter på å finne din målgruppe i digitale kanaler. Så fort vi forstår ditt produkt og dine mål, kan vi hjelpe deg med å annonsere til de riktige menneskene.

Analyse

 Vi analyserer din tilstedeværelse på nett, og hvor tilrettelagt du er for å markedsføre deg i dagens digitale verden. Gjennom flere analyseverktøy kan vi kartlegge hvilke tiltak som bør til for å få økt synlighet i markedet.

U40 foredrag-4.jpg

Lærerike foredrag

Vi brenner for våre fagfelt, og har en høy grad av entusiasme for nettopp disse. Ønsker du et inspirerende og lærerikt foredrag om sosiale medier, er det bare å ta kontakt. Vi tar gjerne en prat go skreddersyr til ditt arrangement - enten det er internt for bedriften, eller for dine kunder. Du kan booke Kristian Thomassen sine foredrag på Talerlisten.no

ian-dooley-298769-unsplash.jpg

Podcast-strategi og publisering

Med praktisk erfaring siden starten av 2017, kan vi med trygghet si at vi er gode støttespillere til din bedrifts podkast. Vi er med fra planleggingsfasen, til podkasten faktisk er synlig i alle de viktigste avspillerne. Apple Podcast, Google Podcast, Spotify, Pocket Casts, Castbox og Anchor for å nevne noen.

SkandiaEnergi AS